Χρυσαφικά - Κοσμήματα, Κομοτηνής
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Τα <span style="font-weight: bold;">53 χρόνια</span> παρουσίας μας στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας, στην απαιτητική αγορά της Κομοτηνής, τοποθετούν το κατάστημα<span style="font-weight: bold;"> &#8220;ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ&#8221;</span> στην <span style="font-weight: bold;">κορυφή </span>της επιλογής κοσμημάτων υψηλής αισθητικής. Κατηγορία Χρυσαφικά - Κοσμήματα , ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Τα 53 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας, στην απαιτητική αγορά της Κομοτηνής, τοποθετούν το κατάστημα “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ” στην κορυφή της επιλογής κοσμημάτων υψηλής αισθητικής.

Η παρουσία μας στο χώρο του κοσμήματος χρονολογείται το 1959, όταν ο  Παναγιώτης Καραγιάννης, αρκετά νέος, ξεκινά την επαγγελματική του πορεία στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας με ένα μικρό κατάστημα στο σημείο κατατεθέν της Κομοτηνής, κάτω από το Ρολόι. Έπειτα από 36 χρόνια ανοδικής πορείας και δυναμικής παρουσίας στη αγορά της περιοχής, το 1996, η επιχείρηση μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κατάστημα στην οδό Συντάγματος Κρητών 42. Τα ηνία της επιχείρησης αναλαμβάνει ο υιός, Νεκτάριος Καραγιάννης, απόφοιτος της σχολής Αργυροχρυσοχοΐας ΑΛΚΗ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνεχίζει την ανοδική πορεία του καταστήματος με νέα δυναμική, καλύπτοντας διαρκώς τις ανάγκες των πελατών, παρακολουθώντας τις τάσεις στο σύγχρονο κόσμημα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σήμερα το κατάστημα “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ” σας υποδέχεται για να επιλέξετε κοσμήματα από ξεχωριστές συλλογές ελληνικών και ιταλικών εργαστηρίων, ρολόγια μεγάλων και καταξιωμένων εταιριών, όπως SEIKO, CITIZEN, FESTINA, VOGUE, GUESS, CAT, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Με την εμπειρία, τη γνώση και την άρτια εξυπηρέτηση βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα σας στην επιλογή κοσμημάτων και ρολογιών για κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας με μία τεράστια συλλογή, προσαρμοσμένη τόσο στις απαιτήσεις, όσο και στην οικονομική δυνατότητα του κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Με βασική προτεραιότητα τη διατήρηση υψηλών προτύπων στο χώρο των κοσμημάτων και της ωρολογοποιίας σε συνάρτηση με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το Κοσμηματοπωλείο “ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ’’ συνεχίζει να διατηρεί και να εξελίσσει μια επιτυχημένη παρουσία στην Κομοτηνή.

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Χρυσαφικά - Κοσμήματα
Επωνυμία επιχείρησης : ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΩΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ
Νομός : Ν. Ροδόπης
Περιοχή : Κομοτηνής
Διεύθυνση : Συντάγματος Κρητών 42
ΤΚ : 69 100
Τηλ : 253 150 0163
25310 70486
Fax : *
email : [email protected]


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις