Ηχοσυστήματα, Νέο Ηράκλειο
Dlightsound
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας με ιδιαίτερη επιτυχία. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού (Numark, Technics, Pioneer, Allen & Heath, Nexo, Elder, Electro Voice, Peavey, Crown, Jbl, Vestax, Shure, Stanton, Denon, Rane, QSC, Martin, Robe, Jb Lighting και άλλες) και έχουμε έτσι την δυνατότητα να προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε τον κατάλληλο ... Κατηγορία Ηχοσυστήματα , Dlightsound - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Ηχοσυστήματα
Dlightsound

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ήχου, του φωτισμού και της εικόνας με ιδιαίτερη επιτυχία. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στο χώρο του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού (Numark, Technics, Pioneer, Allen & Heath, Nexo, Elder, Electro Voice, Peavey, Crown, Jbl, Vestax, Shure, Stanton, Denon, Rane, QSC, Martin, Robe, Jb Lighting και άλλες) και έχουμε έτσι την δυνατότητα να προτείνουμε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας. Διαθέτουμε τον κατάλληλο ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό για επαγγελματική και ιδιωτική χρήση.

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και του ιδιαίτερου επιχειρηματικού κλάδου που ανήκει, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει μια δυναμική παρουσία στο Internet αντάξια της μέχρι τώρα πορείας της. Ενημερωθείτε για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικές τιμές μας. Μη διστάζετε να στέλνετε αιτήσεις προσφοράς για προϊόντα ή ολοκληρωμένα projects που σας ενδιαφέρουν. Οι ειδικοί θα σας απαντήσουν σύντομα και σίγουρα οι τιμές και τα προϊόντα θα είναι τα καλύτερα τις αγοράς.

YΠΗΡΕΣΙΕΣ :

Η εταιρεία DLIGHT SOUND δραστηριοποείται στον χώρο του επαγγελματικού ήχου, φωτισμού και εικόνας λειτουργώντας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η οργάνωση, η υποδομή, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η τεχνογνωσία και η εμπειρία προσφέρουν αποτελεσματικά :

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ :

Σας περιμενουμε...

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ :

Αποστόλου Παύλου 7, Παλαιό Ηράκλειο
ΤΚ : 141 - 22
Τηλ : 210 - 28.56.012 , 6949.700.220
Email :
[email protected]

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ηχοσυστήματα
Επωνυμία επιχείρησης : Dlightsound
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Νέο Ηράκλειο
Διεύθυνση : Αποστόλου Παύλου 7
ΤΚ : 141 22
Τηλ : 211 800 9374
210 28 56 012 , 6949 700 220
Fax : 210 28 56 012
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.dlightsound.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Βαθμολογία 100 % απο 1 χρήστες

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις