Ξυλουργικές Εργασίες, Νίκαια
ΑΦΟΙ Κ ΣΟΛΟΓΛΟΥ Ο.Ε
προφίλ επιχείρησης

 προσφορά: Η βιοτεχνία μας, διατηρεί συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Αυτό της επιτρέπει να μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα ειδικών κατασκευών αλλά και προσαρμογής αυτών στις διαστάσεις και τα χρώματα που επιθυμείτε έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες για να δημιουργήσετε τον δικό σας ξεχωριστό χώρο. Η επιλογή σχεδίου που γίνεται μέσω ειδικού προγράμματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή σε συνδυασμό με την επιλογή χρώματος από ανεξάντλητο χρωματολόγιο, μπορούν να δημιουργήσουν την απόλυτη ... Κατηγορία Ξυλουργικές Εργασίες , ΑΦΟΙ Κ ΣΟΛΟΓΛΟΥ Ο.Ε - Πανελλαδικό Εμπορικό Κέντρο Προσφορών 4uthesite.com

Ξυλουργικές εργασίες.....
...Αφοι Κ. Σολόγλου

Η εταιρία ΑΦΟΙ Κ.ΣΟΛΟΓΛΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1992 με αντικείμενο την κατασκευή επίπλων κουζίνας και γενικές ξυλουργικές κατασκευές.

Ιδρυτές της είναι οι κ.κ. Γιώργος & Σταμάτης Σολόγλου οι οποίοι παρέλαβαν μία βιοτεχνία από τον πατέρα τους κ. Κων/νο Σολόγλου με την πείρα και την τεχνογνωσία που είχε από το 1950 ένωσαν το μεράκι τους και την αγάπη τους για της κατασκευές δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις να δώσουν σε εσάς ακόμη καλύτερες και ομορφότερες λύσεις για τους χώρους του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές ιδέες βασισμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις της μόδας και προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ :

Η βιοτεχνία μας, διατηρεί συνεχή επαφή με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Αυτό της επιτρέπει να μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα ειδικών κατασκευών αλλά και προσαρμογής αυτών στις διαστάσεις και τα χρώματα που επιθυμείτε έτσι ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες για να δημιουργήσετε τον δικό σας ξεχωριστό χώρο.

Η επιλογή σχεδίου που γίνεται μέσω ειδικού προγράμματος σε ηλεκτρονικό υπολογιστή σε συνδυασμό με την επιλογή χρώματος από ανεξάντλητο χρωματολόγιο, μπορούν να δημιουργήσουν την απόλυτη προσαρμογή των κατασκευών με τον χώρο σας.

Για την άψογη αρμονία και τον συνδυασμό των επίπλων σε κάθε χώρο, βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με καταξιωμένους διακοσμητές οι οποίοι προσθέτουν την δική τους πινελιά δημιουργώντας το τέλειο αποτέλεσμα.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ :

1. Ανακαινίσεις καταστημάτων: Αναλαμβάνουμε επίσης, γενικές ξυλουργικές κατασκευές βάσει του σχεδιασμού του καταστήματος σας, σε εσωτερικούς & εξωτερικούς χώρους.

2. Έπιπλα κουζίνας : Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής σε μοντέρνα και κλασσικά σχέδια, εάν θέλετε μία λειτουργική κουζίνα. Επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία επίπλων κουζίνας υψηλής ποιότητας και ευχρηστίας

3. Παιδικό υπνοδωμάτιο : Έπιπλα παιδικών δωματίων από υλικά τα οποία προσαρμόζουν απόλυτα με την αισθητική του παιδιού σας! Ο χώρος του παιδικού υπνοδωματίου και της μελέτης, είναι μια σημαντική πτυχή της ανάπτυξης του!

4. Έπιπλα γραφείου : Έπιπλα γραφείου και εξοπλισμός γραφείου. Υψηλής ποιότητας προϊόντα, όπως: Γραφεία, καθίσματα, πολυθρόνες, καναπέδες γραφείων ή σαλόνια, έπιπλα αρχειοθέτησης, επίπλωση ξενοδοχειακών μονάδων κ.α.

5. Ντουλάπες υπνοδωματίων : Ντουλάπες υπνοδωματίων αρίστης ποιότητας & design... Σύγχρονες ντουλάπες εντοιχιζόμενες, ντουλάπες υπνοδωματίων ανοιγόμενες ή συρόμενες. Ευρύχωρες, λειτουργικές και πάντα με έξυπνη διαρρύθμιση!


Ελάτε σε εμάς και εμείς θα χαρούμε να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα....!!!

Στοιχεία επικοινωνίας :
 
Ματρώζου 64, Νίκαια
Τ.Κ. : 18452
Τηλ : 210.4971674
Fax : 210.4971674
Κιν : 6944.30 44 27

Ενδεικτικά Προϊόντα:
Στοιχεία Επικοινωνίας Επιχείρησης:
Κατηγορία επιχείρησης : Ξυλουργικές Εργασίες
Επωνυμία επιχείρησης : ΑΦΟΙ Κ ΣΟΛΟΓΛΟΥ Ο.Ε
Νομός : Ν. Αττικής
Περιοχή : Νίκαια
Διεύθυνση : ΜΑΤΡΩΖΟΥ 64
ΤΚ : 184 52
Τηλ : 211 800 0677
2104971674 - 6944.304.427
Fax : 2104971674
email : [email protected]
Ιστοσελίδα: : www.sologlou.gr


Προβολή Χάρτη της Επιχείρησης

Εύρεση Διαδρομής

Βαθμολογία Επιχείρησης απο τους χρήστες:
Η επιχείρηση δεν έχει βαθμολογηθεί απο τα μέλη του 4uthesite γίνετε ο πρώτος που θα τη βαθμολογήσει

Βαθμόλόγηση

Φόρμα Επικοινωνίας

Αποθήκευση στα Αγαπημένα

Δεν έχουν γραφτεί αξιολογήσεις για το κατάστημα , γίνετε ο πρώτος που θα το αξιολογήσει!
Αξιολογήστε το Κατάστημα
Τυχαία Επιλογή Προϊόντος

Τηλ. Επικοινωνίας:
- 210 2222642
- 210 2222619
FAX:
- 210 2222688
email:
- [email protected]

Προτεινόμενες Επιχειρήσεις

Ιατρική Κάλυψη
Med4uCare

Ασφάλειες
Δράκου Αμαλία - Ασφάλειες Και Ασφαλιστικές Υπηρεσίες

Περισσότερες προτεινόμενες Επιχειρήσεις